Dålig uppdatering! (GOTT NYTT ÅR FOLK!)

Hej alla! Förlåt att jag skrev när jag kom hem! Jag kom hem på söndagen men då var jag så himmla trött så jag orkakde verkligen inte skriva något! Nästa dag orkade jag inte heller, och så fortsatte det så alla dagar tills idag. Nu är jag i södertälje med pappa och sanne. Klockan 00:00 inatt är det 2010!! Imorrn fyller Sanne år också, alltså första dagen på året! HIhih,coolt va!
Men måste gå nu, så ha det så jätte bra och jag önskar er ett gott nytt år!
PUSS &KRAM♥

Åker nu!

Nu åker jag snart, ska åka vid 9 ungefär. Åh, jag är så trätt just nu! Men jag hinner inte skriva så mycket mer ville bara att ni skulle veta att jag åker nu. Så ha det så jätte bra medans jag är borta !!!
PUSS♥

Kommer sakna!♥

Hej alla. Ni vet väl att jag åker imorgon! Jag kommer att sakna alla men mest min bästa vän Jossan! Jag kommer hem den 27:de tror jag , eller kanske var det den 28:de....
Men ni får kolla på andras bloggar och sedan den 28:de kan ni kolla om jag har skrivit ngt! Ni kan ju fortfarande kolla på min blogg på andra inlägg, kan ju alltid vara kul eller hur?
Men jag måste packa, så vi syns om fyra dagar!
PUSS&KRAM♥

Update

Hej, förlåt att jag inte har skrivit på 2 dagar nu men jag har varit rätt så upptagen. Igår skrev jag inte för att jag åkte till centrum och skulle köpa lite julklappar igen som jag gjorde i söndags oxå! Sen efter jag var inne i centrum åkte jag till mammas jobb, för att hon skulle hämta nånting tror jag. På vägen till hennes jobb stannade vi p ånån frisör salong och fixade ögonbrynen. En av dom som jobbade där plockade ögonbrynen och det gjorde så ont! Hon drog något konstigt band på dom oxå. Me om man vill vara fin får man lida pin. Hon färgade dom oxå så nu har jag mörka ögonbryn! Hihih :) Är fortfarande lite öm från när hon plockade dom men inte lika mycket som jag var igår. 
På den salongen gjorde dom förlängning på naglarna. Det var en tjej som var där mot slutet som fixade sina naglar, hon slipade dom eller något. När man gör sådan här förlänging så är det gummi man sätter på naglarna, ni vet alla tjejer som har fransk manikyr, dom har typ gummi/silikon på naglarna. Jag vill ha sånt men mamma tycker det är för dyrt så jag får väll nöja mig med mina lösnaglar istället.

I söndags hade vi en liten julafton med Peter och Mimmi. Mimmi fick en klänning/linne av mig och mamma och jag fick en klänning som är hur snygg som helst.  Den såg ut så här:


Och då var jag ju bara tvungen att köpa ett par pump's till. Dom kommer från H&M. Jag sprang runt och provade en massa skor men alla hade ju jätte höga klackar och de fick jag ju inte ha för morsan då då.

Här kommer en bild på allt sammans ihop!
Hihii, där ser ni mina lösnaglar oxå!


Nu vet ni att jag lever i allafall!
PUSS & KRAM♥

Min julgran !

Jag och min pappa var nyss nere och köpte en julgraan ! :) Den är jätte stor, vi fick inte plats med lilla stjärnan som ska sitta på toppen. Hihi!

Mer-trafik!

Gör som jag: Bli medlem på Mer-trafik.se Det är jätte kul, och gratis. Du besöker andras bloggar. Intressant! Trycka bara här! Du får också fler besökare till din blogg! Hur bra är inte det lixom..





PUSS & KRAM♥

Party Party !

Hej :( Jag har så himmla ont i halsen! Det är jätte jobbigt för att jag skulle gå på en fest på elverket idag men jag orkar inte gå för att jag så j**** ont i halsen !! Det suger.... Men jag har haft det bra här hemma, kollat på en film som heter I know who killed me. Den var sjukt bra lite obehaglig men grymt bra !





( Jag vet inte vilken som är omslaget)
Den är verkligen skitbra, den får....... 5 stjärnor av 5. Hahaha :))

Måste dra nu, ska kolla om det finns en annan bra film man kan kolla på.
Glöm inte att det är 6 dagar kvar till jul!
En liten bild med en tomtemössa !
PUSS & KRAM♥

Nu är det vinter!

Ciao allihopa, nu är det vinter!!
Jag tycker det är rätt så mysigt när det snöar, tycker inte ni det också? Förra året snöade det ingenting typ. Imorse var jag hos doktorn, hon sa att det var ett virus jag hade, och att jag måste vila så mycket så möjligt, och jag fick "typ" inte gå till skolan sen på kvällen. Min skola har ju julavslutning idag på kvällen istället för på fredag (imorgon). Det suger att jag inte kan komma på avslutningen! Och jag kan säkert inte komma på ridningen imorgon heller och det är hoppning. Det är liksom roligast av allt! Uuuhh vad jag hatar att vara sjuk:(

Vet ni vad jag ska åka nästa vecka?
Jag ska till Danmark :) På ondsag åker vi. Jag ska fira jul där med mina kusiner och familj. Jag hoppas inte att jag kommer att fortsätta vara sjuk då...
Hihi, sart ska mamma gå och köpa julgran !!
Nu ska jag ta och slappa lite!
PuSs & KrAm.

Det här önskar jag mig

Nu när jag har varit sjuk har jag funderat lite på vad jag önskar mig. Jag vet att jag aldrig kommer få det men aja! Jag får väl drömma.
(Klicka för större)
Ed hardy !
-Sidekick -Pink iphone
-Juicy Couture

-Louis Vitton - Pink UGG

PUSS♥

Shitshit !

Visst sa jag att jag inte tänker vara sjuk dom sista fyra dagarna? Jo, det sa jag men det tänker jag tydligen. Idag har jag varit hemma hela dagen. Jag har typ halsfluss, eller något. Jag är jätte snuvig, har jätte ont i halsen, ont i huvudet. Typiskt sånt man får på vintern. Jag har inte ätit så mycket idag heller, så jag har mått lite illa också :( Det är verkligen inte kul att vara sjuk, det är hemskt, hemskt.

Alla ni vet väl vem Agnes Carlsson är?

Vann idol 2005-2006? Jag tror det ar så.
Jag har börjat lyssna på hennes låtar, otroligt bra! Hon är ju USA:as favorit! Hon har verkligen lyckas.
Dom här låtarna är bäst♥

Release me - Agnes


Emotional - Agnes


Champion - Agnes


Right here right now - Agnes


Glöm inte att lägga till en liten kommentar !
PUSS♥


Snuvig!

Tjolahoppsan allihopa! Idag har jag varit hemma hos Jossan. Jag kom till henne vid elva typ. Vi hann kolla på två filmer, samma film fast 1:an och 2:an. Filmen hette Vacancy, en liten skräckis men den var skitbra. Jossan var typ jätteräd, men inte jag. Eller jag var lite rädd Hihi! :P
(det här är 1:an. det går typ inte att lägga in en bild på 2:an )
Nu ska jag snart gå och kolla på Match Point med mamma, hon är oxå lite sjuk som jag. Snuvig, oont i halsen, huvudvärk! USH USH :)
PUSS & KRAM ♥

Ush!

Jag känner att jag inte mår så bra just nu, har ont i halsen, snuvig och feber. JAG TÄNKER INTE VARA SJUK DOM FYRA SISTA DAGARNA PÅ HÖSTREMINEN! Aldrig... Hur kommer det sej att jag alltid är sjuk på julafton ?! Helt otroligt asså. Men om man vill vara fin måste man lida pin...
Asså jag har bara fasnat på den här låten, så himmla bra asså!


Det var länge sen jag la in bilder, lägger in några snart !
PUSS♥

Snöö!!

Hejsan bloggen. Det snöar!! Eller det har ju gjort det fört men ändå... Nu är det verkligen jul hörni. Kallt, snö och julmust. MYSIGT! Vet ni vad jag gjorde igår: jag jobbade på käppalagården, det var en fest där: Bollywood, samma sak som Hollywood fast Bolloywood lgger i indien. Alltså, på den här festen var det indiskt tema., rätt så kul faktsikt. Jag, jossan och Julia jobbade i fiskedammen, jättekul! Hahahahahahahaha. Men måste kila nu, syns sen..
PUSS♥

Nova (Käppalagården)

Hejhej bloggen. Igår var jag på nova med jossan och julia. Jossan försvann nån stans en stund så jag och julia fick sitta kvar. Jag redigerade en bild på photoshop som blev så här: 
 
HIhihihiihiihi
PUSS♥

Hejhej

Bra låt
PUSS♥

HISS ELLER DISS


HISS
Manikyr på naglarna!
Jul ! Wiee :)
Julklappar, roligast ju
armband :)
kväll med tjejerna, mysigt:P


DISS
Fula naglar :(
när saker misslyckas !! :/
Att vara sjuk. hate it!
spilla oboy på vita kläder, hahah :P
stökigt rum...

Det där var alltså min HISS OCH DISS
PUSS♥

Tråkigt tråkigt...

Tråkigt tråkigt är det att vara hemma och vara sjuk! Jag mår jätteilla, det känns som om jag ska spy men ändå inte. Jag ska nog ta och kolla på en film nu som heter Fear.
( den ser jätte dåligt ut här på bilden men den är bra! Lite läskig men den rekomenderas!) Mark Wahlberg är ju bara jätte snygg !

Men nu ska jag gosa till det i sängen och kolla på filmen så vi hörs senare.
Puss♥

Sjuk:(

Det känns verkligen som om jag är sjuk hela tiden. Jag kanske är det? Kanske inte har så bra immunförsvar! STACKARS MIG... Jag mår jätte illa och har ont i huvudet. För en liten stund sen satt jag och klippte ur en make-bok där det var modeller som såg ut så här: 
Dom var alltså väldigt målade och hade röda läppar, kanske svarta, eller oranga....
Coola bilder var det i tidningen/boken i alla fall. Men nu ska jag ta att göra någonting med det jag klippte ut. Göra en planch eller något liknande.
Hejdå så länge♥

Uppdatering !

Hej. Förlåt att jag inte har skrivit på åratal men jag har inte orkar och inte haft lust helt enkelt. Men nu är jag här och ville bara att ni ska veta att jag lever i alla fall. Idag har jag varit i skolan. Vi gör en tidning på svenskan, och jag är i lokalnyheter-gruppen alltså sånt som händer i skolan och sådant. Sen efter skolan gick jag hem till Jossan en snabbis. Hon har välrdens sötaste hund hemma som är 5 mån gammal. Det är inte en chihuahua men en likande ras, den heter Bella. Den är verkligen urgullig, liten som råtta liksom.... Jag var alltså bara en snabbis hemma hos jossan, jag kunde inte så stanna så länge för att jag skulle gå på en utställning på Leos gymnasium. En utställning kanske det inte var men något likande. Det var olika grupper som gjorde lite olika saker. Leo då, gjorde typ att man fick rabatt på SATS t.ex. Så pappa köpte ett sånt till mig och han själv. När jag kom dit så var det ett modebås, där dom sålde kläder för 20 kr. Kläder var det inte men halsdukar, mössor och sånt. Så det var lite kul. På den här utställningen fanns det mycket godis i varje bås!!! Sen blev jag så sugen på hamburgare, så jag frågade pappa om vi kunde äta på prestogrillen. Först sa han nej men efter en stud sa han ja! Wiiee ;) Så nu har jag precis ätit lite hamburgare! GOTT GOTT.
Asså jag tänkte att jag skulle göra om min design lite.
Så snart får ni sen den, kommentera vad ni tycker sen när jag är klar...
PUSS♥

RSS 2.0