Gratis smink!!!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=226114

Vaccinering!!!

Asså ni vet inte hur rädd jag var idag när jag tog sprutan. Jag satt och skakade och skrek typ. Jag var inte beredd på att hon skulle ta sprutan, så det var lite roligt, det gjorde ont kan jag säga er. Speciellt efter!! Nu sitter och har ont och mamma har precis sett min blogg.
Jag har ätit nyss och innnan det tjatade jag om att jag skulle få åka till käppala gården! Men mamma sa nej nej nej nej.... BOORING!
Säg det här på engelska: KöpCstol10= buyCcharten= bajs i stjärten !" SÅ himmla kul asså!!!
PUSS♥

Tjo

ej bloggen. Nu ör jag hemma oh gör ingenting, försöker tänka om jag verkligen ska köpa mitt löshår...
Föresten så har jag fått mina UGGS nu :) Wiieeeeee ;) Dom är lite oranga men dom funkar... Men jah orkar jag inte så skriva så mkt idah men jag kan väl säga vad jag gjorde igår och idah. Igår hade vi ledigt. Hela skolan hade typ utveklingsamtal inkusive mig... Det gick sådär för mig men det är privat så det tänekr jag inte säga. Sen åkte jag in till stan med jossan och träffa några killar (94:or) men dom vah inte där. Så vi gick och kollade på löshår och åt donken :D Vi vah typ där en timme alltså en ltien snabbis.
Idag var det skola. Jag glömde nyckeln till mitt skåp så ja, jag fick dela bok med ngn annan och skriva p ålöspapper.  Sen åkte jag hem i spöregnet :) UGGSEN blev lite blöta kan man ju sägaaaaaa !!
Men ska dra nu ;)
PUSS♥

Här ska det stå en rubrik :)

Hej igen på er. Måste bara lägga upp den här as bra låten :)




Sofijah nån rapptjej typ, hon eh bra i alla fall.
PUSS♥

November !

Hej bloggen !! NU är det november, wiee ;) Längtar som tusan till jul :D Alla julklappar och sånt... Imorrn är det skola igen :( Det har verkligen gott fort. Det känns som om sommmarlovet slutatade alldeles nyss. Hela den här terminen har gått fort. Än så l'nge har inget dåligt hänt i skolan, inte för mig i alla fall.

JAg vet att jag inte ghar varit så aktiv men jag har varit rätt så upptagen. Jag hade ridning i fredags, då fick, jag Anna-Bell det var riktigt länge sen jag red henne kan man ju lugnt säga. Men i går så hämtade jag jossan, hon hade varit på landet, så då fick jag möta henne på gåshåga brygga där hon kom med waxholmsbåten. Vi hade inte träffats på flera dar, Säkert en vecka !! ;) Hon sov hos mig, vi gick bus & godis!! Vi fick hur mkt godis som helst, och pengar :) 58 kr var, lyx asså :) Hahah, man har ju tur ibland...
Idag var vi på gångsätrabadet och badade såklart. Typ i 2-3 timmar. Det var as läskigt, det var en gubbe som var ca 45 år. HAn hade två barn tror jag. När jag och jossan hade den dära fyrkanten glodde han på oss som faan. Och om vi gick till det grunda vattnet följde han efter oss. As skum. Sen var det en pappa med flera småkillar som höll på och försökte vända omkull fyrkanten ! Flera gånger, as jobbigt asså.
aja, ska äta nu, ses :)

PUSS♥

RSS 2.0