PowePoint

Kolla vad jag gjordepå powerpoint !


Kul va !

Haha bäst humor asså !

Dom här killarna går i min klass, jag sitter bredvid en av dom Johan. Han är skönast ! Asså dom är filmerna är kolckrena ni kommer älska dom !
Hoppas ni gillar dom ! ♥
OM ni vill att jag ska söga nånting från er till dom, skicka mail lr kommentera !

090928

Hejsaaaaan bloggen !
Idag har jag varit i skolan och pluggat ! Haha....
Vi började 9, vilket är riktigt skönt. Imorrn börjar jag 8, och imorrn kommer Christian Fuglesang till vår skola ! Najs vah, typ tv 4, nyheterna, kunskapskanalen kommer dit ! Det är typ den ända kändisen som någonsin varit i vår skola.... Haha ! Vår skola är Mobbad !

Asså hörni, dt finns inget att skriva om ni får ge mig loite tips faktiskt !! Nu för tiden har jag börjat skriva rätt så lite för dt inte finns något att skriva om typ.
Kom på en sak föresten. På So och några lektioner efter jobbade jag i grubber med Otti, Sam, Alexis och Axel med grupparbete, och just idag råkade jag ha en väldigt uringad tröja, och gissa vad killarna höll på med, dt ända dom gjorde var typ att glo på brösten och peta på dom ! Ni vet inte hur jobbigt dt vah !!

PUSS♥

Dresscode Måndag




Jeans - H&M
Kofta -  H&M / LOGG
Linne -  Lindex
Armband - (har gjort själv)

Wohoo !

Wohooo, jag och Fisen (Sofia) har bytt mobil. Fast vi har våra egna simkort såklart. Hon har min as stora NOKIA, undrar hur det går. Jag har hennes Sony Ericsson.
Den ser ut så här :
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på nåt sätt måste jag och Fisen byta mobiler !
Om vi inte gör dt nästa helg... ;)
Ha en bra dag / Er Elenaaaa ♥

Godmorgon !

Godmorgon bloggen.
Jag vet att jag inte skrev någonting igår men det var bara för att jag var typ aldrig hemma. Dt var skolstaffeten igår och denhöll på till typ 3 och då kom jag hem typ halv fyra. Jag hade jätte bråttom, hade ju ridning tio över fyra och det är lite kul att vara i stallet innnan man börjar. Jag fick rida betty !! Och det var hoppning, hon var väldigt taggad. JAg fick skjuts av estelle till stallet annars skulle vi aldrig ha hunnit. Sofia,Mippi & Ebba var där när jag kom till stallet. Dom hade sminkat sig med grönt glitter på ögonlocken, men dom var söta. Dom hade oxå as mkt puder !!
Sen när jag hade uppropp sprang dom och köpte nudar, såg så jävla gott ut. Smakade lite av fiaa. Efter ridningen gick Mippi sofia och jag hem till mig. Vi skulle på käppalagården. Det tog ett tag innnan vi gick dit Vi skulle ner till affären först och köpa lite saker. Sen skulle vi upp igen, sminka oss lite. Sen gå ner till tåget som kom om typ 3 min. När vi var nere på tågstationen hade lyssnade vi på musik. Och jag sprag runt lite galet !
Innan vi gick till Käppalagården gick vi hem till Mippi för att hämta en sak. Hennes hund(ar) är så jävla söta ! Hennes hamstrar oxå. Sen gick vi ner till gården och hade typ as tråkigt, vi ringde sam, tigge och philip men ingen av dom kom !! Jossan ville inte vara med oss för att vi vah med Sofia och dom bråkar typ. Så vi gick hem till Mippi och hade roligt istället. Sen åkte jag tåger hem och jag sprang ner till tåget. När det började dt plinga och jah började rusa som en jävla gris men jag hade ballerina skor så dom åkte av hela tiden så jag sprang barfota, KUL !!

Två bilder från igår !





PUSS♥

Hiss eller Diss...




Ush hata regn !

Ush vilket väder kallt,regnit ! Hate it. Det haglade typ när vi hade rast. Jag jossan och Danne sprang ut och sprang runt när det haglade mascaran rann som fan. Håret blev lockigt men skitsamma, lite kul måste man ju ha ! Den hardan har varit helt okej faktiskt. Jag hade typ roligt varje lektion förutom andra, då vah dt typ svåra ors man skulle kunna utantill och stava dom meh ! Sen skulle man sätta dom i meningar oxå, riktigt jobbigt. Hoppas att jag inte får IG bah. Sen nån lektion typ matte, satt Philip & Sophie as nära varandra och typ hjälpte varandra med matten. Jag och Henny jobbade tillsammans, men hon satt med ryggen mot dom. Sen när dom kollade på oss gjorde vi ett hjärta med händerna. Dom blev as irreterande, Philp blev dt.

På vår "håltimme" gick jag, jossan och sophie till musikhuset. Jossan ville spela piano typ, lite tråkigt för mig. Sophie går lixom på piaono. Sophie äger på piano, hon kunde den här låten utan några noter lr nånting !


Det är bara piano men skitsamma !
Asså den är bra, men om nån hade sjungit med hade den variit lite bättre.
Sen kunde jossan Titanic låten och då börjar man ju nästan gråta, den är så vacker asså !!
Nu lägger jag in två  bilder på mig ! Sen måste jag gå. Ska åka och handla dricka och sånt till skolstaffeten imorrn !





see yaa !♥

Käppala gården !

Hejsaaan bloggen!
Nu kom jag precis hem från käppalagården hade bäst asså. Kan man ha roligare lixom ?! Vi vah hemma hos mig först och åt nudlar ! Me + Jossan + nudlar = ALLTID ! I alla fall. Nudlar är så jävla gott, men ett glas oboy ska man ha oxå. Sen typ fick jossan damp och ringde Gustaf (vem det nu är). Jag lixom bestämt att jag inte ska prata,titta, träffa honom mer i hela mitt liv. Säger bara om ni vet vem GUSTAF HOLMQUIST är lita inte på honom . Varnar er. Han är inte shysst !! Han har fan försört hela mitt jävla fucking liv som låg bra tycker jah. Men skitsamma jag tänker verkligen inte slösa mer tid på honom i alla fall, så godbye hoppas du får en tjej du förtjänar !
Mer vi gjorde på käppala gården var väl typ att det är en tjej som har flyttat från ryssland till hit. Hon bor ganska nära käppalagården, vi fick prata engelska med henne men hon vah shysst !

Vi hade typ danslektion lite senare och den här rysska tjejej ägde på att dansa, hon faan vah grym. Hon vah västa profosiniell lr vafan dt heter/stavas !
Asså nu måste jag sluta skriva, min pappa får lack!

Älskar dej jossan !♥

Längtar !

Asså gud vad jag längtar tills jag blir vuxen och kan ha högklackat och pumps. Pumps börjar kanske använda i åttan men ändå. Tills jag blir äldre och kan ha snyggare kläder. Dom här skorna är mammas. As coola, ser lite häxiga ut.
Jag vet inte vad dom kommer ifrån men dom är snygga.
Jag längtar oxå tills jag får mina uggs från Tradera. Ljusbruna, långa !
Jag !
(Vi syns)♥

Hur man lägger in video från youtube

Många undrar över detta, så här får ni lite hjälp !

Bredvid filmen inne på Youtube, så finns det en kod. Ni ska kopiera Embed-koden. Så här ser det ut:

 

Koden som är understrycken ska ni kopiera. Hela koden !

Sen trycker ni på nytt inlägg. Inne där så ska ni trycka på HTML, bredvid den lilla bilden på trädet. När ni har tryckt där så ska en ruta komma upp.

I den rutan ska ni klistra in koden ni kopierade. Tryck sedan på uppdatera så är dt klart !!
Så svårt var det väl inte ?

♥Lycka till♥


Lite bilder

Dom här bilderna tog vi på bilden(lektion).


Jag leker pippi ! Haha...


Jag !


Ful bild på mig...


Jag och min bästavän Jossan !


Jag ser ut som en jävla banan, jossan söt som vanligt !

Det var alla bilder, Puss !


Godmorgon!

Me + Spotify = Sant !
Nu sitter jag och dricker choklad och lyssnar på spotify !
Jag ska vara hemma idag oxå som ni märker. Har nästan mer ont i magen än vad jag hade igår.
Igår hade jag typ as tråkigt, satte mig med pappa och kollade på nyheterna. Men typ just då sa dom att tjejer i min ålder blir beroende av facebook, sociala spel på facebook t.e.x FARMVILLE. Dt spelar lixom jag och jag vill verkligen inte bli beroende. JAg får väll lugna mig lite med facebook kanske bloggen oxå.
Föresten dt är dom här låtarna jag lyssnar på.







Lyssna på dom ni med ! Dom är jätte bra.

Ny blogg

Hej nya bloggen !
JAg var bara tvungen att ändra mitt namn därför bytte jag till eleenahs istället. JAg är fortfarande inte klar med designen men jag är sjuk så jag kan fixa det imorgon. Nu ska jag sätta mig å slappa !
Hoppas inte ni blir sjuka !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0